SushiButik.dk - Køb sushi tilbehør online

Printer venlig version
SushiButik

Så er der langt om længe kommet en mulighed for at købe ingredienser og udstyr til sushi til en overkommelig pris, hvis ikke man er så heldig at bo i en by, hvor man har adgang til en velassorteret asiaterbutik. Det drejer sig om internetshoppen SushiButik.dk, der åbnede d. 1 juni 2011.

Jeg har besøgt shoppen og er umiddelbart ganske godt tilfreds med resultatet!

Design og produkter

Det første jeg bider mærke i, når jeg besøger SushiButik.dk er, at designet er utrolig enkelt og overskueligt. Helt i sushiens ånd er det holdt i rene og klare linjer, uden at man dog har været bange for at bruge stilrene pangfarver og appetitvækkende billeder.

Hvad angår produkterne kan man købe de mest grundlæggende sushi redskaber som spisepinde, riskogere og japanske spisesæt samt et pænt udvalg af langtidsholdbart madtilbehør som sushi ris, soya, wasabi osv..

Kort sagt kan man få alt hvad man skal bruge, for at lave hjemmelavet sushi - naturligvis med undtagelse af den rå fisk og andre letfordærvelige fødevarer, som ikke kan sendes med pakkepost.

Stadig plads til forbedringer

Med alt den ros skulle man næsten tro at jeg selv har været med til at lave SushiButik.dk! Dette er ikke tilfældet og der er selvfølgelig også stadig plads til et par forbedringer.

Udvalget indenfor de forskellige produktkategorier er stadig meget begrænset, ligesom der er en række produkter, som man stadig må kigge langt efter. Her savner jeg især et udvalg af specielle, japanske drikkevarer som sake, mirin og eventuelt et par lokale ølmærker.

Jeg er dog overbevist om, at det kun er et spørgsmål om tid før udvalget af produkter bliver større. Det er trods alt kun et par uger siden butikken åbnede for besøgende.

Klik her for at besøge SushiButik.dk

Fakta om SushiButik.dk

Fragt: 39,- DKK (afhentning er muligt på kontoret i Malmø).
Leveringstid: 1 - 3 dage
Betalingsmuligheder: VISA, Mastercard, Diners og American Express
Telefon: 88 70 99 86
E-mail: [email protected]
Hjemmesideadresse: www.sushibutik.dk