Sushi bøger

Emi Kazuko: "Easy japansk kogebog"

Emi Kazuko: "Easy japansk kogebog"

Boganmeldelse: ”Easy japansk kogebog” er udarbejdet af Emi Kazuko, om hvem der ikke gives yderligere introduktion til i bogen. Jeg har dog ved hjælp af min gode ven Google fundet frem til, at der er tale om en japansk født freelance forfatterinde og journalist, der i dag er bosiddende i London, England. Hun har efterhånden udgivet 7 kogebøger om japansk mad, så der er ikke tale om et helt ubeskrevet blad.

Kimiko Barber: "Sushi – smag og teknik"

Kimiko Barber: "Sushi – smag og teknik"

Boganmeldelse: ”Sushi – smag og teknik” er skrevet af den engelsk-japanske forfatterinde Kimiko Barber. Hun har allieret sig med den japanske sushi-mesterkok Hiroki Takemura, der fungerer som ekspertkonsulent og medforfatter til bogen. Dette samarbejde er der kommet en rigtig god bog ud af

Michelle Gomes: "Sushi - let og lækkert"

Michelle Gomes: Sushi – let og lækkert

Boganmeldelse: ”Sushi – let og lækkert” af Michelle Gomes er oversat fra engelsk af Sigrid Ingefred Rasmussen. Dette er en opgave, hun desværre ikke er sluppet særlig heldigt fra, hvilket har en væsentlig indflydelse på denne bedømmelse.