Red Dragon rulle

Printer venlig version
Red Dragon rulle

Beskrivelse

En flot og lækker klassisk sushi rulle. Rullen indeholder Sriracha sauce, der er en thailandsk hot chili sovs, som efterhånden er blevet ret lettilgængelig herhjemme.

Ingredienser

4dlSushi ris
6stkNoritang
1 Avocado
150gRå tun
1spskSriracha sauce
1⁄2 Agurk
1dlTobiko (rød kaviar)
1⁄2dlRistede løg
1tskSorte sesamfrø
Til
Personer
Tilberedningstid1 time
OpskriftskategorierMakiruller

Fremgangsmåde

1. Kog en portion sushi ris.

2. Udskær tunen i kvadratiske stænger.

3. Skær avocadoen i halve og fjern stenen.

4. Brug en stor ske for at tage avocado frugtkødet ud af det hårde skind og vær omhyggelig med ikke at ødelægge avocado-halvdelen.

5. Skær avocadoen i skiver.

6. Skær agurken i lange, tynde pinde.

7. Rul sushien som en inside-out og brug tun, avocado, agurk og en tynd streg Sriracha sovs som fyld.

8. Drys tobiko, stegte løg og sorte sesamfrø på toppen.