Håndruller med roastbeef & wasabimayo

Printer venlig version
Håndruller med roastbeef & wasabimayo

Beskrivelse

Denne lidt anderledes sushi type er en lokal favorit hjemme hos os. Kombinationen af roastbeef, friske grøntsager og wasabimayo er intet mindre end genial! Så har man lyst til sushi, men orker ikke rå fisk, så er dette et fremragende alternativ.

Ingredienser

50gKinaradise (skrællet)
3stkNoritang
2dlSushi ris
50gMizuna-blade (alternativt kan anvendes rucola)
6skvRoastbeef
2spskMayonnaise
1⁄2tskWasabipasta (efter smag)
Til
Personer
Tilberedningstid45 minutter
OpskriftskategorierHåndrullet sushi

Fremgangsmåde

1. Forbered sushi risen. Se fremgangsmåde her: Sushi ris.

2. Snit kinaradisen meget fint med et rivejern eller skær den i papirtynde strimler på størrelse med tændstikker.

3. Rør wasabi og mayonnaise sammen i en skål for sig.

4. Fold en plade noritang sammen på langs. Pres med en negl langs folden og riv den over i to.

5. Læg den halve plade tang med den blanke side nedad på et bord og anbring en stor spiseske sushi ris på venstre del. Smør 1 tsk wasabimayo på risen og tilsæt lidt mizuna-blade og kinaradise. Rul 1 skive roastbeef sammen til et kræmmerhus og læg den ovenpå.

6. Fold det nederste venstre hjørne af tangen op over ris og fyld, så der dannes en skrå vinkel fra øverste venstre hjørne og ned. Rul videre i retning mod højre, så der fremkommer et kræmmerhus med spids bund. Dup en dråbe eddikevand på indersiden af sammenføjningen så den forsegles. Gentag med resten af ingredienserne til der er 6 kræmmerhuse i alt.